Aansluiten
Kies je voor een KliniPlan of KliniPlanPlus?

Wie kan zich aansluiten? 

Iedereen die lid is van ons ziekenfonds en zijn aanvullende bijdrage betaald heeft, kan aansluiten.

Heb je een hospitalisatieverzekering bij een ander ziekenfonds of een privéverzekeringsmaatschappij en wil je lid worden van ons ziekenfonds?
Dan kan je altijd overschakelen naar KliniPlan of KliniPlanPlus.

  • Bij overschakeling van je huidige gelijkaardige hospitalisatieverzekering naar KliniPlan of KliniPlanPlus wordt je dekking niet onderbroken!
  • Er is een wachttijd van drie maanden, maar deze valt weg als je overstapt van een gelijkaardige verzekering waar je minstens 3 maanden was aangesloten.
  • Vooraf bestaande aandoeningen worden beperkt gedekt gedurende een periode van vijf jaar. Deze periode van vijf jaar wordt verminderd met het aantal maanden dat je aangesloten was bij een gelijkaardige verzekering van een mutualiteit.
  • Er is geen leeftijdsbeperking. Iedereen kan aansluiten. 

 

Hoe kan je aansluiten

Aansluiten is eenvoudig. Vul het verzekeringsdocument en de medische vragenlijst in en stuur ze op naar ons adres op deze documenten.

Ik kies KliniPlan / KliniPlanPlus bij: 

Bond Moyson West-Vlaanderen

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

De VoorZorg Antwerpen

De Voorzorg Limburg

 

Je betalingsplan?

Je kan ervoor kiezen om de premie jaarlijks te betalen of driemaandelijks. Kies je voor een driemaandelijkse betaling, dan kan dit uitsluitend via domiciliëring. Hieronder kan je het SEPA-document downloaden voor jouw domiciliëring bij:

Bond Moyson West-Vlaanderen

Bond Moyson Oost-Vlaanderen

De VoorZorg Antwerpen

De Voorzorg Limburg